DRIVE-IN SHOWS

BEATZZZ on Tour

Drive-in shows & more

Heb je iets te vieren? Met onze drive-in show gaat gegarandeerd het dak eraf! Alles is van A tot Z verzorgd: licht, geluid en allround presenterende DJ. Niets staat een onvergetelijk – en zorgeloos feest in de weg.

Themafeest? Natuurlijk!
Ieder mens is uniek en geen feest is hetzelfde, daarom is onze drive-in show te boeken met een aantal specifieke thema’s. Want, de een houdt van 70’s en 80’s, de andere weer van Hollandse meezingers en weer een ander zweert bij populaire dance.

Onze DJ draait ieder feest de perfecte muziek mix. Maar mocht je willen kiezen voor één specifiek thema dan biedt BEATZZZ on Tour de volgende mogelijkheden:

Après-ski Party

De Après-ski Party van BEATZZZ on Tour is absoluut de gezelligste drive-in show van Nederland! Door het sfeervolle decor waan jij je op de piste…
Onze dj booth, gemaakt van hout, maakt het plaatje helemaal af.

De muziek wordt verzorgd door onze ervaren party dj die een snelle mix van allerlei muziekstijlen door elkaar mixt met een hoog feest- en meezinggehalte. Op onze après-ski party zal een sneeuwmachine (schuimkanon) niet ontbreken. Sfeer, gezelligheid én… chaos gegarandeerd!

Back 2 The Classics

Met Back 2 the Classics gaan we terug in de tijd, onze DJ neemt je vier uur lang mee naar de kroonjaren van de popmuziek, back to the 60’s, 70’s, 80’s & 90’s… de tijd van je eerste pilsje, de eerste keer stappen, je eerste zoen…

BEATZZZ on Tour neemt je mee op een muzikale reis met tijdloze discokrakers waarop je onmogelijk stil kunt blijven staan. Alle grote bekende, dansbare hits van toen passeren de revue. Voel je nog een keer jong en geniet van deze waanzinnige ‘trip down memory lane…’

Het Foute Feest!

Dit feest is precies wat de titel doet vermoeden: vier uur lang het feest der herkenning met álle foute hits. Niets moet en alles mag: feesten, dansen en meezingen op muziek die zo fout is dat het weer goed is. En, stil blijven staan is géén optie!

Ideaal voor dorpsfeesten, festivals, en schuurfeesten maar ook voor sportkantines en bedrijfsfeesten.

Oranje Meezingfeest

Iedereen kan ‘plaatjes draaien’… maar niet iedereen weet er zo’n feest van te maken als de DJ’s van BEATZZZ on Tour. Van smartlap tot polka en van piratenklapper tot meezinger, álles komt voorbij.

Tijdens het Oranje Meezing Feest kun je gewoon niet stil blijven staan. Een polonaise of lekker keihard meebrullen: het kan, én het mag allemaal!

Maak het compleet met Hollandse Artiesten. Live muziek maakt een avond nog specialer, daarom biedt BEATZZZ on Tour een uitgebreid portfolio aan goede – en betaalbare Nederlandstalige artiesten.