DJ & MORE

DJ & MORE

Maak uw feest nog specialer met een live optreden

Met de BEATZZZ on Tour drive-in show gaat gegarandeerd het dak eraf! En alles is van A tot Z perfect verzorgd: licht, geluid én ervaren allround presenterende DJ Feike van den Berg. Niets staat een onvergetelijk – en zorgeloos feest in de weg.

Daarnaast biedt BEATZZZ on Tour de mogelijkheid om de show uit te breiden met één of meerdere live-acts. Onder het motto “niets moet, alles kan” biedt BEATZZZ on Tour een breed scala aan zangers, zangeressen en muzikanten. Van Jannes tot Samantha Steenwijk en van Ancora tot Zoë Tauran.

Ook is het mogelijk om de show uit te breiden met optredens van een saxofonist of percussionist; de ideale mix van DJ en live muziek. Deze muzikale samenwerking is ook een sfeer verhogende combinatie voor de BEATZZZ on Tour Wedding Show.

Laat je aangenaam verrassen en informeer vrijblijvend naar de onbegrensde mogelijkheden.

 

DJ FEIKE VAN DEN BERG

DJ FEIKE VAN DEN BERG

DJ, PRESENTATOR MET NÉT DAT BEETJE EXTRA

Feike is een professionele allrounder; zowel qua muziekkeuze áls presentatie. Hij weet als geen ander in te springen op de wensen van zijn publiek, en draait o.a. hedendaagse dance- en top 40-hits, 70’s – en 80’s discoclassics en (foute) 90’s hits.  Maar ook de gezellige Nederlandstalige meezingers, feestnummers en après ski-knallers staan prominent op zijn playlist.

Zijn prettig gestoorde presentatie en perfecte plaatkeuze worden geroemd in heel Nederland. Van discotheek tot ski hut en van bedrijfsfeest tot feesttent: Feike zet de tent op z’n kop!

Sinds 2017 was Feike, als radio DJ, te beluisteren op Radio Continu en in de zomer van 2022 heeft hij de overstap gemaakt naar RadioNL. Daarnaast schuift hij regelmatig aan tijdens de vrijdagmiddagborrel in het ARROW Classic Rock Café.

Feike is o.a. DJ van BEATZZZ on Tour en de RADIONL drive-in show. Kortom, ben je op zoek naar een enthousiaste presenterende DJ die van álle muzikale markten thuis is, dan is Feike de perfecte keuze!