DJ & MORE

DJ & MORE

Maak uw feest nog specialer met een live optreden

Met de drive-in shows van BEATZZZ on Tour gaat gegarandeerd het dak eraf! Alles is van A tot Z verzorgd: licht, geluid én een ervaren allround presenterende DJ. Niets staat een onvergetelijk – en zorgeloos feest in de weg.

BEATZZZ on Tour biedt ook de mogelijkheid om de show uit te breiden met één of meerdere optredens van Nederlandstalige artiesten. Alles is mogelijk; van Ancora tot Jannes en van Kevin Paré tot de Zware Jongens. Informeer naar de onbegrensde mogelijkheden.

BEATZZZ on Tour biedt zelfs, tegen een zeer scherpe prijs, een aantal feestelijke Nederlandstalige top-acts aan uit eigen stal:

 

DJ FEIKE VAN DEN BERG

DJ FEIKE VAN DEN BERG

DJ, PRESENTATOR MET NÉT DAT BEETJE EXTRA

DJ Feike is een professionele allrounder; zowel qua muziekkeuze áls presentatie. Hij weet als geen ander in te springen op de wensen van zijn publiek. Hij draait o.a. hedendaagse dance- en top 40-hits, 70’s – en 80’s discoclassics en (foute) 90’s hits.  Maar ook de gezellige Nederlandstalige meezingers, feestnummers en après ski-knallers staan prominent op zijn playlist.

Zijn prettig gestoorde presentatie en perfecte plaatkeuze worden geroemd in heel Nederland. Van discotheek tot ski hut en van bedrijfsfeest tot feesttent: Feike zet de tent op z’n kop!

Feike is o.a. DJ van BEATZZZ on Tour en is iedere vrijdag van 12:00 tot 15:00 te horen op Radio Continu.

BURDY

BURDY

HET FEESTBEEST UIT HET NOORDEN!

Burdy is geboren te Groningen op 07-02-1964 als Lebertus Lammert Schaap. Op 13 jarige leeftijd begint hij plaatjes te draaien met zijn eigen illegale radiostation de Motormuis. Burdy begint met zingen als hij met zijn eigen piratendiscotheek Jukebox op feesten en party s als diskjockey plaatjes mag draaien. In 1992 komt de eerste single “De vizzers van Zoltkamp” uit. Door het nummer “Mit mien ogen dicht” krijgt Burdy landelijk bekendheid Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van! Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose! Burdy s enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest en dat al meer dan 25 jaar! Een nuchtere Groninger met een denderend repertoire staat bekend als “het feestbeest uit het noorden”.

MARCO SCHUITMAKER

MARCO SCHUITMAKER

DE RIJZENDE STER

De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) heeft zich al goed op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’. Onlangs verscheen zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’, en vanaf het moment van release riep iedereen dat ‘Vuur En Vlam’ dé hit van het album was. Nu verschijnt deze track op single. ‘Vuur En Vlam’ is een hippe, dansbare en zomerse track met moderne elementen die zeer opvalt tussen het huidige release aanbod. Insiders spreken van een “hit”. Hiermee zal duidelijk worden dat Marco Schuitmaker een veelbelovende artiest is waarvan we in de toekomst nog veel zullen horen. Marco is dan ook actief bezig een carrière op te bouwen, en dat vertaalt zich dan ook in een hele drukke agenda en stond hij onlangs op grote evenementen.

ERWIN GRIEMINK

ERWIN GRIEMINK

GUUS MEEUWIS TRIBUTE

De Guus Meeuwis tribute act is één van de podium acts van zanger/entertainer Erwin Griemink. Door de toevallige gelijkenis met de Brabantse zanger zowel qua stem als uiterlijk, deed Erwin besluiten om een (ook voor hem comfortabel voelende) tribute act op te zetten. Uit de vele hits van Guus is een vooral vrolijke selectie gemaakt om het publiek te vermaken, lekker mee te laten zingen en bij gelegenheid uit hun dak te laten gaan.Daarnaast is er natuurlijk ook nog het all round repertoire dat Erwin met hetzelfde enthousiasme ten gehore brengt. Van Guus naar Elvis, van Johnny Cash naar Neil Diamond….. alles is mogelijk.